Certified

Met Springest Certified bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers aan alle opleidingseisen voldoen.
One-stop-shop leerervaring

Springest Certified helpt grote organisaties om de opleidingseisen en verplichte certificaten van medewerkers continu actueel te houden. Met het Certified platform automatiseren en innoveren wij alle processen rondom (verplicht) leren en License To Operate. Hiermee bieden we medewerkers een betere learning experience en werkgevers meer inzicht en controle. We zijn uniek in de manier waarop we de volledige learning journey end-to-end hebben geautomatiseerd.

Innoveer de required learning journey met Certified

Het Certified Dashboard laat overzichtelijk zien welke medewerkers voldoen aan de gestelde opleidingseisen. Hierbij kunnen resultaten worden getoond per leerpad, opleidingseis/certificaat, afdeling en functiegroep.

Met Certified kunnen eenvoudig leerpaden worden aangemaakt en verplichte stappen en documenten worden toegevoegd. Deze leerpaden kunnen handmatig en geautomatiseerd aan (groepen) medewerkers worden toegekend.

Het Certified platform is integraal verbonden met externe (preferred) suppliers. Via onze booking engine worden inschrijvingen op (verplichte) trainingen automatisch geplaatst bij suppliers.

T

In de Certified leercatalogus kunnen medewerkers zoeken en inschrijven op alle leerproducten; intern & extern; verplicht & optioneel; online & offline. Wij bieden een one-stop-shop voor leren en de beste medewerkers ervaring.

h

Certified houdt bij welke certificaten actueel zijn of moeten worden vernieuwd en stuurt automatisch relevante verlengingsopties naar medewerkers. Hierdoor kunnen medewerkers eenvoudig en correct de geldigheid van hun certificaten verlengen.

Met Certified worden vrijwel alle processen in de gehele required learning journey geautomatiseerd. Hierdoor hebben medewerkers en managers meer regie, HR/Safety Managers actueel inzicht en procurement minder zorgen, tegen lagere kosten.

“In plaats van 5.000-10.000 losse facturen krijgen we er nu 100 per jaar. We lopen minder opleidingssubsidies mis. Ook sluiten we meer studieovereenkomsten. In meer directe termen krijgen we nu korting over alle opleidingen, zonder de grootte of kwaliteit van het aanbod te beperken.”

“Door Springest Go besparen we nu 15% op op alle kosten omtrent het leren.” Arjan de Bruijn

Manager Academy, Stork

Inbegrepen feature & service modules
Analytics
Met het Management dashboard krijg je direct inzicht in het zoek-, boek- en leesgedrag van jouw medewerkers.

Zo maak je datagedreven besluiten.

Meer

Leeradvies
De leeradviseurs van Springest helpen uw medewerkers met het vinden van een passend leerproduct. Vragen over leerproducten, inschrijvingen of andere mogelijkheden handelen zij telefonisch af.

Meer

User-first design
Duurzame inzetbaarheid stimuleren gaat moeizaam met barrières. Go heeft de basis van Springest.nl – zoeken, boeken en vergelijken op de gebruiksvriendelijkste manier.
Cursus administratie
Go neemt de back-end hoofdpijn uit handen. Wij automatiseren de cursusadministratie, jij gaat verder met het strategisch doorvoeren van verandering.

Meer

PE-registratie
Ook voor permanente educatie heeft Springest Go een handige functionaliteit; de PE-punten tool. Hiermee kunnen medewerkers automatisch (via inschrijvingen) en handmatig PE-punten bijhouden.

Springest maakt de volledige administratie van PE-punten eenvoudig en inzichtelijk.

Meer

Incompany en maatwerk
We helpen met het organiseren van groepstrainingen of maatwerk door de match tussen aanbieder en leerwens te verzorgen. Doe de aanvraag, ontvang drie offertes en maak een keuze. Wij regelen de rest.

Meer

License to Operate (LTO)
Go matcht benodigde certificaten aan leerproducten en zorgt ervoor dat uw medewerkers compliant zijn.

Meer

Complete leercatalogus
Springest Go heeft meer dan 200.000 leerproducten wereldwijd. Iedere vorm van leren is aanwezig: van e-learning naar blended learning. Van klassikaal leren tot korte instructievideo’s. Zelfs wanneer een leerproduct niet op Go staat, regelt Springest de inschrijving.

Meer

Goedkeurings flows
Springest Go richt een optionele goedkeuring gemakkelijk in. Managers, HR of zelfs de directie kunnen zo ieder leerproduct individueel keuren.

Meer

Social Learning
Hoe goed is een leerproduct écht? Medewerkers delen ervaringen als ze klaar zijn. De rangschikking in zoekresultaten beloont de beste producten met een hogere plaats. Met Learning Moments leggen medewerkers ‘on-the-job’ learning vast. Door Artificial Intelligence matcht Go leerproducten aan Springest profielen.

Meer

Leveranciers management
Wij voegen nieuwe leveranciers toe en regelen alle kortingsafspraken. We ook voor up-to-date opleidingsdata.

Meer

Optionele modules
Gepersonaliseerd aanbod
Verschillende functies, verschillende benodigdheden. We personaliseren het aanbod het platform voor verschillende groepen medewerkers in jouw organisatie.
L&D Consultatie
Hoe vorm je een visie op leren? Wat werkt in jouw organisatie en wat willen medewerkers zelf? Hoe sluit dit aan op de bedrijfsmissie? De Learning Platform Consultants van Springest helpen je verder met deze vragen en meer..

Meer

Managed Training Services
Het vinden van een geschikte groepstraining, het boeken van een ruimte, het verzorgen van een lunch – wij ontzorgen jouw organisatie. Alleen het leren zelf blijft over.

Meer

Organisatie budget
Veel organisaties maken jaarlijks een vast bedrag vrij om dit later in individuele leerbudgetten te verdelen. Bespaar tijd en laat Go dit overnemen.

Meer

Leerbudget
Medewerkers kunnen hun leerbudget zien en beheren in hun profiel. Opsparen van het  leerbudget is mogelijk, bijvoorbeeld als dit jaarlijks vernieuwt.

Meer

Gedeelde betalingen
Leerproducten zijn vaak budgetgebonden. Komt een medewerker tekort aan budget? Dan is compensatie mogelijk uit het afdelingsbudget, vakantie-uren of salaris.

Meer

Integraties
LMS-systemen zijn krachtig, maar inhoud ontbreekt. Verbind leren met functioneren door Go te koppelen aan je LMS.

Meer

Facturatie
Go kan de hele facturatie van leerproducten uit handen nemen. Ontvang één maandelijkse verzamelfactuur in plaats van losse facturen.

Meer

Preferred Suppliers
200.000 leerproducten van iedereen, 200 van Preferred Suppliers of een combinatie hiervan. Met de Preferred Supplier module beheer je exact welke leerproducten op jouw platform verschijnen en het kortingspercentage.

Meer

Go brengt voordelen voor de hele organisatie

HR

Verplicht leren kan een beslag leggen op organisaties. Compliance hoeft geen barrière tot verdere ontwikkeling te zijn. Naast het verplichte krijgen medewerkers toegang tot 200.000 leerproducten wereldwijd. Verbind compliance-eisen aan concrete leerproducten en wijs deze makkelijk toe aan medewerkers. Daarnaast regelen wij het detailwerk – cursusadministratie, facturatie en meer.

Procurement

Prijsafspraken, Preferred Supplier contracten opstellen en betalingen regelen. In grote organisaties is het een uitdaging om aan ieders leerwensen te voldoen, maar toch efficiënt te zijn met de opleidingsinkoop. Go neemt dit uit handen en biedt korting over het volledige aanbod van leerproducten.

Medewerkers

Buiten het verplichte leren om verwijdert Go barrières door medewerkers zelf te laten zoeken en boeken. Inspiratie tekort? Dan helpen onze leeradviseurs en onze Social Learning features om de volgende stap duidelijk te maken.

Management

Samen met de medewerker in gesprek over ontwikkeling is belangrijk voor goede resultaten en een goede relatie. Bijhouden wie compliant is en wie net ook. Go maakt de stap naar leren makkelijker door moeilijke processen te automatiseren en helder weer te geven hoe compliant jouw team is.

Het laatste nieuws

Een lerende organisatie met efficiënte opleidingsinkoop

Een lerende organisatie met efficiënte opleidingsinkoop23APRIL, 2018 L&DStork Nederland investeert enkele miljoenen euro’s per jaar in het opleiden en ontwikkelen van personeel. Zo’n 60% hiervan gaat uit naar verplichte opleidingen. Zo behalen medewerkers de benodigde...

Lees meer

Hoe HR de industriesector duurzaam inzetbaar zal maken

Hoe HR de industriesector duurzaam inzetbaar zal maken 27 JULI, 2017 L&D Voor organisaties is duurzame inzetbaarheid een noodzakelijke investering om toekomstbestendig te blijven. Doordat veel banen worden weggeautomatiseerd, moeten veel mensen flexibeler omgaan met...

Lees meer

Whitepapers

Aanbieders

Gedeelde ervaringen

Leerproducten

Duurzame inzetbaarheid zonder moeilijke processen

Go maakt compliance toegankelijk en overzichtelijk.
Meer leren?