Go Compliance

Veiligheid is prioriteit. Springest Go helpt organisaties met het creëren van een veiligheidscultuur waar leren centraal staat.

Veiligheid en inzetbaarheid – alle leerproducten binnen handbereik 

Welke medewerkers moeten hun certificaat nog behalen? Wie heeft het al? Bij wie dreigt het te verlopen? Met het Management Dashboard heb je direct inzicht in de staat van compliance van jouw organisatie.

Verbind compliance-eisen aan leerproducten en wijs dit toe aan medewerkers.  

Preferred Suppliers voor het License to Operate gedeelte, een open aanbod daaromheen. Met verplichte leerprofielen kan je meerdere aanbieders opgeven voor hetzelfde product. De medewerker kiest de meest passende oplossing.

T

Iedere leervorm is aanwezig op Go, net als de interne academie van jouw organisatie. Herhalingen, e-Learning en Blended Learning zijn allemaal mogelijk.

h

Go houdt bij welke certificaten zijn behaald en wanneer ze verlopen. Tijdige reminders en waarschuwingen stel je gemakkelijk in. 

Supplier management, de cursusadministratie en facturatie.Terwijl je medewerkers bezig zijn met veiligheid, regelt Go alles in de achtergrond. Je krijgt twee maandelijkse verzamelfacturen in plaats van duizenden losse facturen.

“In plaats van 5.000-10.000 losse facturen krijgen we er nu 100 per jaar. We lopen minder opleidingssubsidies mis. Ook sluiten we meer studieovereenkomsten. In meer directe termen krijgen we nu korting over alle opleidingen, zonder de grootte of kwaliteit van het aanbod te beperken.”

“Door Springest Go besparen we nu 15% op op alle kosten omtrent het leren.”

Arjan de Bruijn

Manager Academy, Stork

Inbegrepen feature & service modules

Analytics

Met het Management dashboard krijg je direct inzicht in het zoek-, boek- en leesgedrag van jouw medewerkers.

Zo maak je datagedreven besluiten.

Meer

Leeradvies

De leeradviseurs van Springest helpen uw medewerkers met het vinden van een passend leerproduct. Vragen over leerproducten, inschrijvingen of andere mogelijkheden handelen zij telefonisch af.

 

Meer

User-first design

Duurzame inzetbaarheid stimuleren gaat moeizaam met barrières. Go heeft de basis van Springest.nl – zoeken, boeken en vergelijken op de gebruiksvriendelijkste manier.

 

Cursus administratie

Go neemt de back-end hoofdpijn uit handen. Wij automatiseren de cursusadministratie, jij gaat verder met het strategisch doorvoeren van verandering.

Meer

PE-registratie

Ook voor permanente educatie heeft Springest Go een handige functionaliteit; de PE-punten tool. Hiermee kunnen medewerkers automatisch (via inschrijvingen) en handmatig PE-punten bijhouden.

Springest maakt de volledige administratie van PE-punten eenvoudig en inzichtelijk.

Meer

Incompany en maatwerk

We helpen met het organiseren van groepstrainingen of maatwerk door de match tussen aanbieder en leerwens te verzorgen. Doe de aanvraag, ontvang drie offertes en maak een keuze. Wij regelen de rest.

 

Meer

License to Operate (LTO)

Go matcht benodigde certificaten aan leerproducten en zorgt ervoor dat uw medewerkers compliant zijn.

Meer

Complete leercatalogus

Springest Go heeft meer dan 200.000 leerproducten wereldwijd. Iedere vorm van leren is aanwezig: van e-learning naar blended learning. Van klassikaal leren tot korte instructievideo’s. Zelfs wanneer een leerproduct niet op Go staat, regelt Springest de inschrijving.

Meer

Goedkeurings flows

Springest Go richt een optionele goedkeuring gemakkelijk in. Managers, HR of zelfs de directie kunnen zo ieder leerproduct individueel keuren.

Meer

Social Learning

Hoe goed is een leerproduct écht? Medewerkers delen ervaringen als ze klaar zijn. De rangschikking in zoekresultaten beloont de beste producten met een hogere plaats. Met Learning Moments leggen medewerkers ‘on-the-job’ learning vast. Door Artificial Intelligence matcht Go leerproducten aan Springest profielen.

Meer

Leveranciers management

Wij voegen nieuwe leveranciers toe en regelen alle kortingsafspraken. We ook voor up-to-date opleidingsdata.

 

Meer

Optionele modules
Gepersonaliseerd aanbod

Verschillende functies, verschillende benodigdheden. We personaliseren het aanbod het platform voor verschillende groepen medewerkers in jouw organisatie.

 

L&D Consultatie

Hoe vorm je een visie op leren? Wat werkt in jouw organisatie en wat willen medewerkers zelf? Hoe sluit dit aan op de bedrijfsmissie? De Learning Platform Consultants van Springest helpen je verder met deze vragen en meer..

Meer

Managed Training Services

Het vinden van een geschikte groepstraining, het boeken van een ruimte, het verzorgen van een lunch – wij ontzorgen jouw organisatie. Alleen het leren zelf blijft over.

 

Meer

Organisatie budget

Veel organisaties maken jaarlijks een vast bedrag vrij om dit later in individuele leerbudgetten te verdelen. Bespaar tijd en laat Go dit overnemen.

Meer

Leerbudget

Medewerkers kunnen hun leerbudget zien en beheren in hun profiel. Opsparen van het  leerbudget is mogelijk, bijvoorbeeld als dit jaarlijks vernieuwt.

 

Meer

Gedeelde betalingen

Leerproducten zijn vaak budgetgebonden. Komt een medewerker tekort aan budget? Dan is compensatie mogelijk uit het afdelingsbudget, vakantie-uren of salaris.

 

Meer

Integraties

LMS-systemen zijn krachtig, maar inhoud ontbreekt. Verbind leren met functioneren door Go te koppelen aan je LMS.

Meer

Facturatie

Go kan de hele facturatie van leerproducten uit handen nemen. Ontvang één maandelijkse verzamelfactuur in plaats van losse facturen.

Meer

Preferred Suppliers

200.000 leerproducten van iedereen, 200 van Preferred Suppliers of een combinatie hiervan. Met de Preferred Supplier module beheer je exact welke leerproducten op jouw platform verschijnen en het kortingspercentage.

 

Meer

Go brengt voordelen voor de hele organisatie

HR

Verplicht leren kan een beslag leggen op organisaties. Compliance hoeft geen barrière tot verdere ontwikkeling te zijn. Naast het verplichte krijgen medewerkers toegang tot 200.000 leerproducten wereldwijd. Verbind compliance-eisen aan concrete leerproducten en wijs deze makkelijk toe aan medewerkers. Daarnaast regelen wij het detailwerk – cursusadministratie, facturatie en meer.

Procurement

Prijsafspraken, Preferred Supplier contracten opstellen en betalingen regelen. In grote organisaties is het een uitdaging om aan ieders leerwensen te voldoen, maar toch efficiënt te zijn met de opleidingsinkoop. Go neemt dit uit handen en biedt korting over het volledige aanbod van leerproducten.

Medewerkers

Buiten het verplichte leren om verwijdert Go barrières door medewerkers zelf te laten zoeken en boeken. Inspiratie tekort? Dan helpen onze leeradviseurs en onze Social Learning features om de volgende stap duidelijk te maken. 

Management

Samen met de medewerker in gesprek over ontwikkeling is belangrijk voor goede resultaten en een goede relatie. Bijhouden wie compliant is en wie net ook. Go maakt de stap naar leren makkelijker door moeilijke processen te automatiseren en helder weer te geven hoe compliant jouw team is.

Het laatste nieuws

Een lerende organisatie met efficiënte opleidingsinkoop

Een lerende organisatie met efficiënte opleidingsinkoop23APRIL, 2018 L&DStork Nederland investeert enkele miljoenen euro’s per jaar in het opleiden en ontwikkelen van personeel. Zo’n 60% hiervan gaat uit naar verplichte opleidingen. Zo behalen medewerkers de benodigde...

Lees meer

Hoe HR de industriesector duurzaam inzetbaar zal maken

Hoe HR de industriesector duurzaam inzetbaar zal maken 27 JULI, 2017 L&D Voor organisaties is duurzame inzetbaarheid een noodzakelijke investering om toekomstbestendig te blijven. Doordat veel banen worden weggeautomatiseerd, moeten veel mensen flexibeler omgaan met...

Lees meer

Whitepapers

Aanbieders

Gedeelde ervaringen

Leerproducten

Duurzame inzetbaarheid zonder moeilijke processen

Go maakt compliance toegankelijk en overzichtelijk.
Meer leren?