Benut het volle potentieel van je organisatie

HR Analytics | Datagedreven HRD-beleid

Het is voor veel organisaties belangrijk flexibel te blijven en zorg te dragen voor duurzaam inzetbaar personeel. Inzage in activiteiten die hieraan bijdragen, maakt het makkelijker strategische beslissingen te nemen. 
Welke skills hebben we in huis? Welke vaardigheden worden ontwikkeld?
En waar hebben medewerkers zelf behoefte aan?

Springest Go maakt het inzichtelijk in één centraal leerplatform. De kracht van échte HR Analytics geeft het woord ‘overzicht’ een nieuwe definitie. 

Social Learning

Laat leren viraal gaan in jouw organisatie. Inzicht in wat vakgenoten en collega’s van een opleiding of training vinden, maakt leren sociaal. Met Learning Profiles, Learning Bites, leerlijsten en meer Social Learning features creëer je een échte lerende organisatie. Duurzame inzetbaarheid was nog nooit zo makkelijk.

Mobility management

Mobiliteit is nodig voor wendbare organisaties. Het overzicht behouden is hierbij een uitdaging. Met Springest Go als leerplatform kun je een (ex) medewerker een persoonlijk leerbudget toebedelen. 

Crowdsourced Quality Management

Omdat de ervaringen van een collega erg waardevol zijn, maken we deze gemakkelijk inzichtelijk voor uw organisatie. Bovendien gebruiken we deze ervaringen voor het rangschikken van de zoekresultaten. Daardoor worden de opleidingen die het best aansluiten bij uw behoeften het eerst getoond.

Wilt u inzicht in de ervaringen van uw collega’s?

Hoeveel van jouw tijd ben je kwijt aan cursusadministratie?

HR en inkoop zijn een belangrijke strategische drijfveer van een organisatie. Waarom wordt 80% van jullie tijd dan in beslag genomen door administratie?
Met Springest Go geef je dit uit handen. Wij automatiseren de cursusadministratie, waardoor jij je kan richten op het strategisch doorvoeren van verandering. Collega’s van inkoop krijgen één centrale factuur. Nooit meer een beladen back-office.

Supplier Management

Het aanbod van leerproducten is explosief gegroeid. Onze leercatalogus biedt het overzicht voor jouw medewerkers. Overzicht geven doen we ook voor HR en inkoop. Wij regelen de kortingsafspraken en data-volledigheid. Zo ben je verzekerd van een goeie deal.  

Implementatie- en adoptiehulp

HR en L&D kunnen best wat ‘marketing love’ gebruiken. Tegelijkertijd komen er veel strategische vragen kijken bij het implementeren van een leerplatform. Springest heeft en Adoption Marketeer en Learning Platform Experts voor je klaarstaan om je hierbij te helpen. Jouw succes is ons succes.

Maatwerk en advies

Iedere organisatie en ieder persoon heeft andere leerbehoeftes. Er is een groot trainingsaanbod voor het generale (zakelijke) publiek, maar vaak zijn aanpassingen wenselijk. De ene keer omdat jij hele specifieke behoeftes hebt, de andere keer vanwege budgettaire uitdagingen. Wij helpen je met de aanvraag.

Over hulp gesproken: een sterke zoekmachine is fantastisch. Tegelijkertijd is advies vaak wenselijk. Daarom hebben we een team van Leeradviseurs dat klaarstaat om je medewerkers te helpen met het kiezen van hun leerproduct.

Twee clicks naar het volgende leerdoel

Duurzame inzetbaarheid stimuleren gaat moeizaam met barrières.
Springest Go is gemaakt op basis van Springest.nl – de gebruiksvriendelijkste manier om te zoeken, boeken en vergelijken.
Onze 300.000 maandelijkse bezoekers zijn het bewijs.

Meer leren?

LMS of leerplatform lanceren?

LMS of leerplatform lanceren?

Dit handboek heeft 30 pagina's aan informatie om jouw LMS / Leerplatform tot een succes te maken. Van het ontwikkelen van een visie op leren en een strategie tot aan de nazorg van je LMS of Leerplatform.

You have Successfully Subscribed!