HR Analytics en L&D Analytics

Het leren centraal organiseren zorgt voor een samenkomst van waardevolle data. 
Met de HR en L&D Analytics krijg je een totaaloverzicht in de expertise die jouw organisatie opbouwt –
evenals de kosten daarvan.

T

Inzage in zoek- en boekgedrag

Springest geeft je inzicht in wat uw medewerkers (willen) leren. Doordat je met Springest Go alle leeractiviteiten – dus ook interne trainingen – op één plek aanbiedt, weet u voortaan precies wat er op elke afdeling gebeurt op het gebied van HRD. 

Springest beschikt over de actuele opleidingsinformatie van zo’n 4.900 opleiders in Nederland. Benieuwd wat jouw medewerkers nu al leren
via Springest?

Vraag dan de QuickScan aan.

m

Eenvoudig rapportages maken

In de admin-omgeving van Springest Go kan je op elk moment de inschrijvingen van uw medewerkers inzien. Zo kan je per periode bekijken hoeveel opleidingen en trainingen er zijn gevolgd en welke kosten er zijn gemaakt.

Het is ook mogelijk rapportages uit te draaien op basis van de status van de inschrijving. Zelfs afgekeurde aanvragen of inschrijvingen die nog in behandeling zijn, met enkele muisklikken direct zichtbaar.

Gebruiksstatistieken

Springest deelt alle data over het gebruik van uw portal via de admin-omgeving. Je vind hier statistieken van bezochte pagina’s, trainingen en onderwerpen.

Doordat je inzicht hebt in het gebruik van uw portal, kan je bijsturen waar nodig. Zo kan je interne trainingen zichtbaarder maken door deze bovenaan te plaatsen of kan je – via Springest – activatiemails sturen naar medewerkers om hen op leeraanbod te attenderen.

Nooit meer gokken

Welke skills hebben we in huis? Welke vaardigheden worden ontwikkeld? En waar hebben medewerkers zelf behoefte aan?
Springest Go maakt het inzichtelijk.