Go Vitaliteit

Met Go Vitaliteit maakt Springest het grootste aanbod van vitaliteitsproducten in Europa beschikbaar op één platform. Onafhankelijk adviesbureau Inhealth helpt organisaties om dit aanbod strategisch in te zetten.

Samen maken we het zakelijke vitaliteitsaanbod transparant en effectief – en jouw medewerkers vitaal.

Gezonde medewerkers, gezonde organisatie 

Het rendement van jouw investering is meteen duidelijk. Met het Management Dashboard heb je altijd inzicht in het gebruik van Go Vitaliteit.

Geen groep medewerkers is hetzelfde. Een gepersonaliseerd aanbod houdt Vitaliteit relevant.

Het grootste aanbod van vitaliteitsproducten in één platform. Zoeken, boeken en vergelijken op de gebruiksvriendelijkste manier. Iedere medewerker kan zelf aan de slag.

T

Waar valt nog winst te behalen op het gebied van vitaliteit? Go Vitaliteit geeft inzicht in het gebruik. Vul dit aan met kwalitatief onderzoek en iedere actie heeft impact.

h

Inspirerende blogs. Activerende campagnes. Vitaliteit komt tot leven
met content op maat.

Verbind de strategie van je organisatie aan je vitaliteitsplatform met gericht advies en ondersteuning.

Zes jaar geleden ontwikkelden we Springest Go voor Aegon. Als lerende organisatie hadden ze een gebruiksvriendelijk leerplatform nodig zodat werknemers zelfstandig aan de slag konden. Zes jaar later is Springest Go hét leerplatform dat organisaties volledig ondersteunt in alle Learning & Development-activiteiten. Nu doen we hetzelfde met vitaliteit. 

Technischeontwikkeling & gebruikerservaring

Digitaal leerplatform

Inzage & rapportages

Het platform om te zoeken, boeken, filteren en te vergelijken. Het platform voor inspiratie, activatie en inzicht op het domein van vitaliteit. Om gezonder
te worden. Om
gelukkiger te zijn.

Inhealth is een creatief bureau dat organisaties helpt rondom vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid. Onze expertise ligt in het verbinden van deze thema’s met de strategische ontwikkeling van organisaties. We maken de vertaling naar concepten, programma’s en (online) onderzoek & communicatie.

Creativiteit & content

Communicatie & activatie

Kennis vakgebied & markt

Inbegrepen functies & diensten

Analytics

Met het Management dashboard krijg je direct inzicht in het zoek-, boek- en leesgedrag van jouw medewerkers.

Zo maak je datagedreven besluiten.

Meer

Gebruiks vriendelijkheid

Duurzame inzetbaarheid stimuleren gaat moeizaam met barrières. Go heeft de basis van Springest.nl – zoeken, boeken en vergelijken op de gebruiksvriendelijkste manier.

 

Gepersonaliseerd aanbod

Verschillende functies, verschillende benodigdheden. We personaliseren het aanbod het platform voor verschillende groepen medewerkers in jouw organisatie.

Meer

Cursus administratie

Go Vitaliteit neemt de back-end hoofdpijn uit handen. Wij automatiseren de cursusadministratie, jij gaat verder met het strategisch doorvoeren van verandering.

Meer

Consultatie

Wat kan in jouw organisatie wel of niet? Wat willen medewerkers zelf? Hoe sluit dit aan op de bedrijfsmissie? De experts van Inhealth helpen je met deze strategische vragen.

Meer

Privacy bescherming

Bij reintegratie is Privacy een belangrijk aspect. Goedkeuringsflows zijn zo in te richten dat alleen dat alleen de bedrijfsarts de details inziet.

Meer

Artikelen & inspiratie

Cultuur leeft door communicatie. De vitaliteitsexperts van Inhealth onderzoeken behoeftes in jouw organisatie en bloggen hierover. Zo breng je een cultuurbeweging écht op gang.

Meer

Ervaringen delen

Hoe goed is een vitaliteitsproduct écht? Medewerkers delen ervaringen als ze klaar zijn. De rangschikking in zoekresultaten beloont de beste producten met een hogere plaats.

Meer

Optionele functies & diensten
Facturatie

Go kan de hele facturatie van vitaliteitsproducten uit handen nemen. Ontvang één maandelijkse verzamelfactuur in plaats van losse facturen.

Meer

Leveranciers management

Wij voegen nieuwe leveranciers toe en regelen alle kortingsafspraken. Je hoeft nooit meer een Preferred Supplier-contract op te stellen.

 

Meer

Organisatie budget

Veel organisaties maken jaarlijks een vast bedrag vrij om dit later in individuele leerbudgetten te verdelen. Bespaar tijd en laat Go dit overnemen.

Meer

Gedeelde betalingen

Vitaliteitsproducten zijn vaak budgetgebonden. Komt een medewerker tekort aan budget? Dan is compensatie mogelijk uit het afdelingsbudget, vakantie-uren of salaris.

 

Meer

Integraties

Learning Management Systemen (LMS) zijn krachtig, maar inhoud ontbreekt. Verbind Vitaliteit met functioneren door Go te koppelen aan je LMS.

Meer

Leerbudget

Medewerkers kunnen hun leerbudget zien en beheren in hun profiel. Opsparen van het  leerbudget is mogelijk, bijvoorbeeld als dit jaarlijks vernieuwt.

 

Meer

Go Vitaliteit brengt voordelen voor de hele organisatie

HR

Verzuim tegengaan. Menselijk kapitaal ontwikkelen. Gezonde en gelukkige werknemers behouden. Voor HR drie uitdagingen om duurzame inzetbaarheid te stimuleren. Het Go Vitaliteit platform maakt voortgang hierin meetbaar. 

Procurement

Prijsafspraken, Preferred Supplier contracten opstellen en betalingen regelen. In grote organisaties is het een uitdaging om aan ieders vitaliteitswensen te voldoen. Go Vitaliteit neemt dit uit handen en biedt korting over het volledige vitaliteitsaanbod.

Medewerkers

De grens tussen werk en privé vervaagt. Waarom zou je dan alleen maar beroepsgericht ontwikkelen? Met Go Vitaliteit kunnen medewerkers zelfstandig aan de slag met hun ontwikkeling – fysiek en mentaal.

Management

Samen met de medewerker in gesprek over ontwikkeling en gezondheid is belangrijk voor goede resultaten en ‘team fit’. Go Vitaliteit is de brug tussen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Goed presteren gaat verder dan alleen vakinhoudelijke ontwikkeling.

Het laatste nieuws

HRD Trends 2018: 4.000 werkenden aan het woord

HRD Trends 2018 4.000 werkenden aan het woord 11 APRIL, 2018L&DOnderzoeksbureau NIDAP heeft, in samenwerking met Springest, meer dan 4.000 werkenden in Nederland ondervraagd over hun persoonlijke ontwikkeling. Het gemiddelde jaarlijkse leerbudget is 950 euro. Meer dan...

Lees meer

Hoe HR de industriesector duurzaam inzetbaar zal maken

Hoe HR de industriesector duurzaam inzetbaar zal maken 27 JULI, 2017 L&D Voor organisaties is duurzame inzetbaarheid een noodzakelijke investering om toekomstbestendig te blijven. Doordat veel banen worden weggeautomatiseerd, moeten veel mensen flexibeler omgaan met...

Lees meer

Er is meer nodig dan een sportschoolabonnement om het volledige potentieel van je medewerkers te benutten

Aanbieders

Gedeelde ervaringen

Vitaliteitsproducten

Duurzame inzetbaarheid zonder moeilijke processen

Go Vitaliteit maakt gezondheid en geluk toegankelijk.
Meer leren?