Springest Go haalt meer uit uw andere systemen

We willen voor onze collega’s en de HR-afdeling één centrale plek bieden waar alles te vinden is – van je salarisstrook tot het boeken van een training. We zijn bezig om vanuit een gemeenschappelijke visie op leren de ontwikkeling van collega’s te stimuleren en ondersteunen. Momenteel vindt opleiden nog te gefragmenteerd plaats. Met de koppeling tussen AFAS en Springest Go hebben wij de basis gelegd om hierop verder te bouwen.

Maarten Reijgers

HR Specialist, VvAA

Haal meer uit je LMS met Springest Go Connect

Springest bevat up-to-date opleidingsinformatie van zo’n 5.000 opleiders in Nederland, met 200.000 leerprodcten en meer dan een miljoen startdata. Maak hieruit je selectie – vervolgens snchroniseerd dit met jouw LMS.Nieuwe leveranciers voegt u met één klik toe. 

Is de leverancier nog onbekend? Springest garandeert: binnen 2 weken is de data volledig actueel. Inclusief eventuele preferred supplier korting!

Vergelijken: alles op een rijtje

LMS’en zijn niet ingericht om te vergelijken, maar vooral om complexe transacties af te handelen. Een simpele pagina om enkele trainingen met elkaar te vergelijken is dan een nuttige toevoeging.

Vanuit uw LMS opent zich een kleine popup om de vergelijking te tonen, en na selectie kan de gebruiker weer terug naar het LMS om bijvoorbeeld te training te boeken.

De medewerker begint op het Sharepoint-intranet en navigeert naar het cursusaanbod. Vervolgens kom je terecht in de Springest Go omgeving, waar de medewerker zoekt en vergelijkt tussen het cursusaanbod. Cursus gevonden? Dan klikt de medewerker op ‘boeken’ en kan hij zich inschrijven. In dit scherm is een formulier waarvan de basisinformatie al is ingevuld.De medewerker zelf ziet bijna geen verschil tussen de Sharepoint omgeving en Springest Go. Door het toepassen van een consistente huisstijl en een feilloze verbinding is het één geïntegreerd geheel. 

Zo fungeert Springest Go als de Google van leerproducten bij Vattenfall.

Jessica Blom

Training Advisor, Vattenfall

Werkende koppelingen en integraties met:

Wilt u weten of Springest ook met uw systemen werkt? Neem dan contact met ons op.