Springest Go Integraties

Haal meer uit je LMS. Koppel Springest Go aan je intranet. Creëer één centraal leerplatform.

Met Springest Go is de volgende stap altijd in zicht.

One-stop-shop voor leren en functioneren

Eén plaats voor complexe transacties. Eén plaats voor performance management.

Eén plaats om alle informatie die je nodig hebt voor je werk – van procedures en beoordelingen tot de volgende stap in jouw carriere. Creëer de centrale omgeving die jouw medewerkers nodig hebben om hun volle potentieel te realiseren.

We willen voor onze collega’s en de HR-afdeling één centrale plek bieden waar alles te vinden is – van je salarisstrook tot het boeken van een training. We zijn bezig om vanuit een gemeenschappelijke visie op leren de ontwikkeling van collega’s te stimuleren en ondersteunen. Momenteel vindt opleiden nog te gefragmenteerd plaats. Met de koppeling tussen AFAS en Springest Go hebben wij de basis gelegd om hierop verder te bouwen.

Maarten Reijgers

HR Specialist, VvAA

Dezelfde look-and-feel voor alle digitale leeromgevingen

Jouw organisatie is dé plek waar medewerkers komen om te leren. Daar heb je geen aparte omgeving voor nodig. Springest Go biedt je medewerkers de brug tussen hun huidig functioneren en hun volle potentieel.

Springest Go integreert met je LMS, intranet of e-learning tool. Je medewerkers loggen op één plek in en kunnen direct aan de slag. 

De medewerker begint op het Sharepoint-intranet en navigeert naar het cursusaanbod. Vervolgens kom je terecht in de Springest Go omgeving, waar de medewerker zoekt en vergelijkt tussen het cursusaanbod. Cursus gevonden? Dan klikt de medewerker op ‘boeken’ en kan hij zich inschrijven. In dit scherm is een formulier waarvan de basisinformatie al is ingevuld. De medewerker zelf ziet bijna geen verschil tussen de Sharepoint omgeving en Springest Go. Door het toepassen van een consistente huisstijl en een feilloze verbinding is het één geïntegreerd geheel. 

Zo fungeert Springest Go als de Google van leerproducten bij Vattenfall.

Jessica Blom

Training Advisor, Vattenfall

Werkende koppelingen en integraties met:

Wilt u weten of Springest ook met uw systemen werkt? Neem dan contact met ons op.