Springest Go integraties

Help je medewerkers meer uit je LMS te halen. Verbind Springest Go aan je HR-omgeving. Integreer leren met beoordelingen en procurement systemen.

Eén centraal leerplatform – 
zelfs voor de back-office.

Integratie met SAP SuccessFactors

De leercatalogus van Springest Go integreert met SAP SuccessFactors (SxF). Middels een koppeling wordt onze leercatalogus van meer dan 200.000 producten beschikbaar in SxF. Boekingen kunnen plaatsvinden met de goedkeuringsrondes van SxF. Data wordt naadloos heen-en-terug gecommuniceerd tussen de twee systemen, waardoor je leren verbindt aan presteren, talent management en meer.

One-stop-shop voor leren en functioneren

De plaats waar procurement complexe transacties beheert. De plaats van HR voor performance management.

Eén plaats voor meedewerkers voor alle informatie die nodig is voor je carriére – van procedures en beoordelingen, tot de volgende stap. Creëer de centrale omgeving die jouw medewerkers nodig hebben om hun volle potentieel te realiseren.

We willen voor onze collega’s en de HR-afdeling één centrale plek bieden waar alles te vinden is – van je salarisstrook tot het boeken van een training. We zijn bezig om vanuit een gemeenschappelijke visie op leren de ontwikkeling van collega’s te stimuleren en ondersteunen. Momenteel vindt opleiden nog te gefragmenteerd plaats. Met de koppeling tussen AFAS en Springest Go hebben wij de basis gelegd om hierop verder te bouwen.

Maarten Reijgers

HR Specialist, VvAA

Dezelfde look-and-feel voor alle digitale leeromgevingen

Jouw organisatie is dé plek waar medewerkers komen om te leren. Springest Go biedt je medewerkers de brug tussen hun huidig functioneren en hun volle potentieel.

Springest Go integreert met je LMS, intranet of e-learning tool. Je medewerkers loggen op één plek in en kunnen direct aan de slag. 

De medewerker begint op het Sharepoint-intranet en navigeert naar het cursusaanbod. Vervolgens kom je terecht in de Springest Go omgeving, waar de medewerker zoekt en vergelijkt tussen het cursusaanbod. Cursus gevonden? Dan klikt de medewerker op ‘boeken’ en kan hij zich inschrijven. In dit scherm is een formulier waarvan de basisinformatie al is ingevuld. De medewerker zelf ziet bijna geen verschil tussen de Sharepoint omgeving en Springest Go. Door het toepassen van een consistente huisstijl en een feilloze verbinding is het één geïntegreerd geheel. 

Zo fungeert Springest Go als de Google van leerproducten bij Vattenfall.

Jessica Blom

Training Advisor, Vattenfall

Springest Go werkt met:

Wilt u weten of Springest ook met uw systemen werkt? Neem dan contact met ons op.