Go Learning Services

Efficiënt en strategisch Learning & Development betekent detailzaken loslaten. Laat de back-end zorgen over aan Springest. Wij worden jouw Learning Services Partner en regelen alles omtrent het leren – van de leercatalogus, naar facturatie & administratie, tot de trainingsruimtes aan toe.

L&D stuurt aan – wij regelen de rest 

Het rendement van jouw investering is meteen duidelijk. Met het Management Dashboard heb je altijd inzicht in het gebruik van Go. Niet alleen het zoek en boekgedrag, maar ook de financiële details zijn direct inzichtbaar.

Leidinggevenden krijgen tools om gemakkelijk groepsboekingen te maken. Alle detailzaken rondom het leren worden door Springest geregeld.

Meer dan 200.000 leerproducten in één platform. Zoeken, boeken en vergelijken op de gebruiksvriendelijkste manier. Iedere medewerker kan zelf aan de slag, of de leidinggevende voor hen.

T

Blended learning, e-learning, learning bites of volle MBA’s en alles ertussenin. Wij helpen je medewerkers om te leren – welke vorm ze dan ook willen.

h

De wereld staat aan je voeten met zo veel keuze. Leeradviseurs van Springest helpen medewerkers knopen door te hakken en hun volgende stap te ontdekken. Leidinggevenden krijgen bij incompany inschrijvingen hulp van gespecialiseerde leeradviseurs.

Supplier management, de cursusadministratie en facturatie.Terwijl je medewerkers bezig zijn met hun ontwikkeling, regelt Go alles in de achtergrond. Je krijgt twee maandelijkse facturen in plaats van duizenden losse facturen. Alles dat in de weg staat van leren, ontzorgen wij.

“In plaats van 5.000-10.000 losse facturen krijgen we er nu 100 per jaar. We lopen minder opleidingssubsidies mis. Ook sluiten we meer studieovereenkomsten. In meer directe termen krijgen we nu korting over alle opleidingen, zonder de grootte of kwaliteit van het aanbod te beperken.”

“Door Springest Go besparen we nu 15% op op alle kosten omtrent het leren.”

Arjan de Bruijn

Manager Academy, Stork

Inbegrepen feature & service modules

Analytics

Met het Management dashboard krijg je direct inzicht in het zoek-, boek- en leesgedrag van jouw medewerkers.

Zo maak je datagedreven besluiten.

Meer

Leeradvies

De leeradviseurs van Springest helpen uw medewerkers met het vinden van een passend leerproduct. Vragen over leerproducten, inschrijvingen of andere mogelijkheden handelen zij telefonisch af.

 

Meer

User-first design

Duurzame inzetbaarheid stimuleren gaat moeizaam met barrières. Go heeft de basis van Springest.nl – zoeken, boeken en vergelijken op de gebruiksvriendelijkste manier.

 

Facturatie

Go kan de hele facturatie van leerproducten uit handen nemen. Ontvang één maandelijkse verzamelfactuur in plaats van losse facturen.

 

Meer

Cursus administratie

Go neemt de back-end hoofdpijn uit handen. Wij automatiseren de cursusadministratie, jij gaat verder met het strategisch doorvoeren van verandering.

Meer

PE-registratie

Ook voor permanente educatie heeft Springest Go een handige functionaliteit; de PE-punten tool. Hiermee kunnen medewerkers automatisch (via inschrijvingen) en handmatig PE-punten bijhouden.

Springest maakt de volledige administratie van PE-punten eenvoudig en inzichtelijk.

Meer

Leerbudget

Medewerkers kunnen hun leerbudget zien en beheren in hun profiel. Opsparen van het  leerbudget is mogelijk, bijvoorbeeld als dit jaarlijks vernieuwt.

 

Meer

Preferred Suppliers

200.000 leerproducten van iedereen, 200 van Preferred Suppliers of een combinatie hiervan. Met de Preferred Supplier module beheer je exact welke leerproducten op jouw platform verschijnen en het kortingspercentage.

 

Meer

Complete leercatalogus

Springest Go heeft meer dan 200.000 leerproducten wereldwijd. Iedere vorm van leren is aanwezig: van e-learning naar blended learning. Van klassikaal leren tot korte instructievideo’s. Zelfs wanneer een leerproduct niet op Go staat, regelt Springest de inschrijving.

Meer

Goedkeurings flows

Springest Go richt een optionele goedkeuring gemakkelijk in. Managers, HR of zelfs de directie kunnen zo ieder leerproduct individueel keuren.

Meer

Incompany en maatwerk

We helpen met het organiseren van groepstrainingen of maatwerk door de match tussen aanbieder en leerwens te verzorgen. Doe de aanvraag, ontvang drie offertes en maak een keuze. Wij regelen de rest.

 

Meer

Social Learning

Hoe goed is een leerproduct écht? Medewerkers delen ervaringen als ze klaar zijn. De rangschikking in zoekresultaten beloont de beste producten met een hogere plaats. Met Learning Moments leggen medewerkers ‘on-the-job’ learning vast. Door Artificial Intelligence matcht Go leerproducten aan Springest profielen.

Meer

Leveranciers management

Wij voegen nieuwe leveranciers toe en regelen alle kortingsafspraken. We ook voor up-to-date opleidingsdata.

 

Meer

Managed Training Services

Het vinden van een geschikte groepstraining, het boeken van een ruimte, het verzorgen van een lunch – wij ontzorgen jouw organisatie. Alleen het leren zelf blijft over.

 

Meer

Optionele modules
Gepersonaliseerd aanbod

Verschillende functies, verschillende benodigdheden. We personaliseren het aanbod het platform voor verschillende groepen medewerkers in jouw organisatie.

 

L&D Consultatie

Hoe vorm je een visie op leren? Wat werkt in jouw organisatie en wat willen medewerkers zelf? Hoe sluit dit aan op de bedrijfsmissie? De Learning Platform Consultants van Springest helpen je verder met deze vragen en meer.

Meer

Organisatie budget

Veel organisaties maken jaarlijks een vast bedrag vrij om dit later in individuele leerbudgetten te verdelen. Bespaar tijd en laat Go dit overnemen.

Meer

License to Operate (LTO)

Go matcht benodigde certificaten aan leerproducten en zorgt ervoor dat uw medewerkers compliant zijn.

Meer

Gedeelde betalingen

Leerproducten zijn vaak budgetgebonden. Komt een medewerker tekort aan budget? Dan is compensatie mogelijk uit het afdelingsbudget, vakantie-uren of salaris.

 

Meer

Integraties

LMS-systemen zijn krachtig, maar inhoud ontbreekt. Verbind leren met functioneren door Go te koppelen aan je LMS.

Meer

Go brengt voordelen voor de hele organisatie

HR

Duurzame inzetbaarheid in een grote organisatie, met een schaalbare L&D-afdeling? Go helpt door een compleet leeraanbod toegankelijk te maken, maar daar houdt het niet op. Leeradvies, de cursusadministratie, facturatie en meer – Go ontzorgt HR door het detailwerk uit handen te nemen.

Procurement

Prijsafspraken, Preferred Supplier contracten opstellen en betalingen regelen. In grote organisaties is het een uitdaging om aan ieders leerwensen te voldoen, maar toch efficiënt te zijn met de opleidingsinkoop. Go neemt dit uit handen en biedt korting over het volledige aanbod van leerproducten.

Medewerkers

Of het nu gaat om het behouden van een baan of klaar te zijn voor iets nieuws – doorleren ontkomt niemand meer aan. Go verwijdert barrières naar het leren en laat medewerkers zelf zoeken en boeken. Als Learning Services Provider gaan we verder en ontzorgen we ieder detail dat het leren in de weg staat– van een geschikte aanbieder tot aan de lunch.

Management

Samen met de medewerker in gesprek over ontwikkeling is belangrijk voor goede resultaten en een goede relatie. Go maakt de stap naar leren makkelijker door moeilijke processen te automatiseren en een overzichtelijk aanbod te presenteren. Leidinggevenden krijgen complete ondersteuning bij groepsboekingen. Van advies tot aan de trainingsruimte – wij regelen de details.

Het laatste nieuws

HRD Trends 2018: 4.000 werkenden aan het woord

HRD Trends 2018 4.000 werkenden aan het woord 11 APRIL, 2018L&DOnderzoeksbureau NIDAP heeft, in samenwerking met Springest, meer dan 4.000 werkenden in Nederland ondervraagd over hun persoonlijke ontwikkeling. Het gemiddelde jaarlijkse leerbudget is 950 euro. Meer dan...

Lees meer

Wat is Artificial Intelligence en wat kan HR ermee?

Wat is Artificial Intelligence en wat kan mijn lerende organisatie ermee?5 SEPTEMBER, 2017L&DTALENT MANAGEMENTArtificial Intelligence (A.I) wekt al snel de associatie op met Skynet, de Terminator en robots die mensen vervangen. Het onderwerp zelf is te complex om...

Lees meer

Whitepapers

Aanbieders

Gedeelde ervaringen

Leerproducten

Duurzame inzetbaarheid zonder moeilijke processen

Go maakt persoonlijke ontwikkeling toegankelijk en L&D schaalbaar.
Meer leren?