Alle leervormen die bestaan

Van modern tot traditioneel, van boeken tot korte filmpjes naar ‘Learning on the job’ en alles ertussenin.

e-Learning & Blended Learning

Zonder het klaslokaal in te stappen ga je aan de slag met je ontwikkeling.E-Learning is het online- of op afstand – kennis verkrijgen. Blended learning is een combinatie tussen face-2-face kennis overdragen en kennis overdragen door E-Learning. Het fijne hiervan is dat je face-2-face sessies direct kan verwijzen naar de exacte minuut van een video die wordt gestuurd als naslagwerk.  

Learning Moments

Met Learning Moments deelt een medewerker wat hij op een doorgaanse dag leert. Een tip van een collega. Een blogpost. Een gevolgde training. Hierdoor wordt al het leren zichtbaar: ook de 70 van het 70:20:10 model.

Interne Academy

Veel organisaties beginnen een interne academy of corporate university om opgebouwde kennis te verspreiden. Springest Go maakt dit hele aanbod vindbaar. Interne trainers melden zich aan als aanbieder in het systeem. Medewerkers kunnen zich direct inschrijven. Jij houdt overzicht op alle data – inclusief gedeelde ervaringen.

Microlearning

Waarom zou je een hele cursus Excel volgen als je alleen wil leren een draaitabel te maken? Springest Go ondersteunt microlearning door kleine leermomenten vindbaar te maken. Microlearning is vooral effectief door kleine filmpjes te uploaden. Zelf uitleggen hoe je intern facturen declareert? Of misschien wil je een onboarding-serie maken? Springest Go maakt het vindbaar & behapbaar.

Social Learning

Aansluitend op Learning Moments helpen de Social Learning onderdel van Springest Go al het leren zichtbaar te maken. Met Artificial Intelligence maakt Go een match tussen het geleerde en verdiepende – of verbredende – leerproducten. Zo wordt je een échte lerende organisatie.

PE-punten bijhouden

Springest houdt ook data over PE-punten bij van de aanbieders op het platform. Kunnen medewerkers met een externe training PE-punten verdienen? Dan worden deze in de meeste gevallen automatisch toegevoegd aan het persoonlijke leerprofiel na een inschrijving.
w

Klassikaal leren

Moderne vormen van leren kunnen voldoende zijn, maar soms is een klaslokaal de beste methode om serieus aan de slag te gaan. Van een korte EHBO-cursus tot een volledige MBA – je vindt het allemaal op Springest Go.

(e) Boeken

Niet alles hoeft direct boekbaar te zijn. Op Springest Go zijn bijna 2.000 boeken en e-boeken te vinden.

Leerplatform voor échte lerende organisaties

Eén centrale locatie voor al het leren dat jouw organisatie nodig heeft.