Go Mobiliteit

Mobiliteit vereist een andere aanpak dan leren. Springest Go helpt medewerkers met hun volgende carrièrestap en ontzorgt de organisatie van het detailwerk.

Het grootste aanbod van leerproducten – het grootste inkoopvoordeel 

Het rendement van jouw investering is meteen duidelijk. Met het Management Dashboard heb je altijd inzicht in het gebruik van Go. Niet alleen het zoek en boekgedrag, maar ook de financiële details zijn direct inzichtbaar.

Wat moet je leren om inzetbaar te blijven?
Hoe kies je de beste aanbieder? Met leerprofielen maakt Go de volgende stap inzichtelijk – je ziet precies wat je collega nodig had om op zijn plek te komen. 

Meer dan 200.000 leerproducten in één platform. Zoeken, boeken en vergelijken op de gebruiksvriendelijkste manier. Iedere medewerker kan zelf aan de slag.

“We hebben nu een bijna oneindig aanbod aan opleidingen, zonder dat wij honderden facturen moeten verwerken of moeten onderhandelen over korting. Dit maakt ons leven gigantisch veel simpeler en bespaart ons twee-tot-drie FTE op jaarbasis.

“Mobiliteitstrajecten zijn complex – met Springest Go is dit eenvoudig gemaakt. Ik ben trots dat wij onze medewerkers met respect ondersteunen en
inzetbaar houden.

Stefaan Stroo

HR Project Manager, ING België

T

Blended learning, e-learning, learning bites of volle MBA’s en alles ertussenin. Iedere leervorm is aanwezig op Go, net als de interne academie van jouw organisatie.

h

De wereld staat aan je voeten met zo veel keuze. Leeradviseurs van Springest helpen medewerkers knopen door te hakken en hun volgende stap te ontdekken.  

Supplier management, de cursusadministratie en facturatie.Terwijl je medewerkers bezig zijn met hun ontwikkeling, regelt Go alles in de achtergrond. Je krijgt één maandelijkse verzamelfactuur in plaats van duizenden losse facturen.

“In plaats van 5.000-10.000 losse facturen krijgen we er nu 100 per jaar. We lopen minder opleidingssubsidies mis. Ook sluiten we meer studieovereenkomsten. In meer directe termen krijgen we nu korting over alle opleidingen, zonder de grootte of kwaliteit van het aanbod te beperken.”

“Door Springest Go besparen we nu 15% op op alle kosten omtrent het leren.”

Arjan de Bruijn

Manager Academy, Stork

Inbegrepen feature & service modules

Analytics

Met het Management dashboard krijg je direct inzicht in het zoek-, boek- en leesgedrag van jouw medewerkers.

Zo maak je datagedreven besluiten.

Meer

Leeradvies

De leeradviseurs van Springest helpen uw medewerkers met het vinden van een passend leerproduct. Vragen over leerproducten, inschrijvingen of andere mogelijkheden handelen zij telefonisch af.

 

Meer

User-first design

Duurzame inzetbaarheid stimuleren gaat moeizaam met barrières. Go heeft de basis van Springest.nl – zoeken, boeken en vergelijken op de gebruiksvriendelijkste manier.

 

Probeer het zelf

Cursus administratie

Go neemt de back-end hoofdpijn uit handen. Wij automatiseren de cursusadministratie, jij gaat verder met het strategisch doorvoeren van verandering.

Meer

PE-registratie

Ook voor permanente educatie heeft Springest Go een handige functionaliteit; de PE-punten tool. Hiermee kunnen medewerkers automatisch (via inschrijvingen) en handmatig PE-punten bijhouden.

Springest maakt de volledige administratie van PE-punten eenvoudig en inzichtelijk.

Meer

Leerbudget

Medewerkers kunnen hun leerbudget zien en beheren in hun profiel. Opsparen van het  leerbudget is mogelijk, bijvoorbeeld als dit jaarlijks vernieuwt.

 

Meer

Complete leercatalogus

Springest Go heeft meer dan 200.000 leerproducten wereldwijd. Iedere vorm van leren is aanwezig: van e-learning naar blended learning. Van klassikaal leren tot korte instructievideo’s. Zelfs wanneer een leerproduct niet op Go staat, regelt Springest de inschrijving.

Meer

Goedkeurings flows

Springest Go richt een optionele goedkeuring gemakkelijk in. Managers, HR of zelfs de directie kunnen zo elk leerproduct individueel keuren.

Meer

Incompany en maatwerk

We helpen met het organiseren van groepstrainingen of maatwerk door de match tussen aanbieder en leerwens te verzorgen. Doe de aanvraag, ontvang drie offertes en maak een keuze. Wij regelen de rest.

 

Meer

Social Learning

Hoe goed is een leerproduct écht? Medewerkers delen ervaringen als ze klaar zijn. De rangschikking in zoekresultaten beloont de beste producten met een hogere plaats. Met Learning Moments leggen medewerkers ‘on-the-job’ learning vast. Door Artificial Intelligence matcht Go leerproducten aan Springest profielen.

Meer

Leveranciers management

Wij voegen nieuwe leveranciers toe en regelen alle kortingsafspraken. We ook voor up-to-date opleidingsdata.

 

Meer

Optionele modules

Gepersonaliseerd leren

Verschillende functies, verschillende benodigdheden. We personaliseren het aanbod het platform voor verschillende groepen medewerkers in jouw organisatie.

 

L&D Consultatie

Hoe vorm je een visie op leren? Wat werkt in jouw organisatie en wat willen medewerkers zelf? Hoe sluit dit aan op de bedrijfsmissie? De Learning Platform Consultants van Springest helpen je verder met deze vragen en meer.

Meer

Organisatie budget

Veel organisaties maken jaarlijks een vast bedrag vrij om dit later in individuele leerbudgetten te verdelen. Bepaar tijd en laat Go dit overnemen.

Meer

License to Operate (LTO)

Go matcht benodigde certificaten aan leerproducten en zorgt ervoor dat uw medewerkers compliant zijn.

Meer

Managed Training Services

Het vinden van een geschikte groepstraining, het boeken van een ruimte, het verzorgen van een lunch – wij ontzorgen jouw organisatie. Alleen het leren zelf blijft over.

 

Meer

Gedeelde betalingen

Leerproducten zijn vaak budgetgebonden. Komt een medewerker tekort aan budget? Dan is compensatie mogelijk uit het afdelingsbudget, vakantie-uren of salaris.

 

Meer

Integraties

LMS-systemen zijn krachtig, maar inhoud ontbreekt. Verbind leren met functioneren door Go te koppelen aan je LMS.

Meer

Facturatie

Go kan de hele facturatie van leerproducten uit handen nemen. Ontvang één maandelijkse verzamelfactuur in plaats van losse facturen.

Meer

Preferred Suppliers

200.000 leerproducten van iedereen, 200 van Preferred Suppliers of een combinatie hiervan. Met de Preferred Supplier module beheer je exact welke leerproducten op jouw platform verschijnen en het kortingspercentage.

 

Meer

Go brengt voordelen voor de hele organisatie

HR

Mobiliteit betekent medewerkers helpen met ontwikkelen – ook buiten hun organisatie. Go helpt door een compleet aanbod toegankelijk te maken, maar daar houdt het niet op. Leeradvies, de cursusadministratie, facturatie en meer – Go ontzorgt HR door het detailwerk uit handen te nemen.

Procurement

Prijsafspraken, Preferred Supplier contracten opstellen en betalingen regelen. Bij reorganisaties is het een uitdaging om aan ieders leerwensen te voldoen, maar toch efficiënt te zijn met de opleidingsinkoop. Go neemt dit uit handen en biedt korting over het volledige aanbod van leerproducten.

Medewerkers

Of het nu gaat om het behouden van een baan of klaar te zijn voor iets nieuws – doorleren ontkomt niemand meer aan. Go verwijdert barrières naar het leren en laat medewerkers zelf zoeken en boeken. Inspiratie tekort? Dan helpen onze leeradviseurs en onze Social Learning features om de volgende stap duidelijk te maken.

Management

Samen met de medewerker in gesprek over ontwikkeling is belangrijk voor goede resultaten en een goede relatie. Go maakt de stap naar leren makkelijker door moeilijke processen te automatiseren en een overzichtelijk aanbod te presenteren.

Het laatste nieuws

Een lerende organisatie met efficiënte opleidingsinkoop

Een lerende organisatie met efficiënte opleidingsinkoop23APRIL, 2018 L&DStork Nederland investeert enkele miljoenen euro’s per jaar in het opleiden en ontwikkelen van personeel. Zo’n 60% hiervan gaat uit naar verplichte opleidingen. Zo behalen medewerkers de benodigde...

Lees meer

In 9 stappen de beste RFP voor een LMS of leerplatform

In 9 stappen de beste RFP voor een LMS of leerplatform21 AUGUSTUS, 2017 L&D Het schrijven van een Request For Proposal (RFP) lijkt overweldigend, maar het is geen neurochirurgie. Een goede RFP maken, vergt veel oefening. Gelukkig heb je vaak zelf die expertise in...

Lees meer

Whitepapers

Aanbieders

Gedeelde ervaringen

Leerproducten

Duurzame inzetbaarheid zonder moeilijke processen

Go maakt persoonlijke ontwikkeling toegankelijk en de opleidingsinkoop efficiënt.
Meer leren?