Go Ontwikkeling

Aantrekken – Ontwikkelen – Behouden
Springest Go is de deur naar het volledige potentieel van jouw organisatie. Medewerkers gaan zelf aan de slag, HR houdt het overzicht.

Ontdek de toekomst voor lerende organisaties.

 

Banen passen niet meer in hokjes – leren ook niet 

Het rendement van jouw investering is meteen duidelijk. Met het Management Dashboard heb je altijd inzicht in het gebruik van Go.

Met Learning Moments delen medewerkers nieuwe kennis. Go maakt de match tussen leerprofielen en leerproducten. De volgende stap was nog nooit zo duidelijk.

Meer dan 200.000 leerproducten in één platform. Zoeken, boeken en vergelijken op de gebruiksvriendelijkste manier. Iedere medewerker kan zelf aan de slag.

“T-Mobile wil de ‘Challenger’ in de markt zijn, ook als werkgever. Om dit te bereiken hebben we medewerkers nodig die dit ook willen. Nieuwsgierige mensen die openstaan voor nieuwe ideeën, voor elkaar en voor zichzelf. Bij het vormen van een leercultuur past niemand in een hokje. Leren is persoonlijk. Springest Go biedt onze medewerkers de mogelijkheid om zelf een keuze te maken. Ze weten zelf heel goed wat ze kunnen en willen leren. In deze snel veranderende markt leer je continu. Niet alleen in een klaslokaal, maar ook door ‘coaching on the job’ en door gewoon te doen.”

“Om dit te faciliteren hebben we gekozen voor het Springest Go Leerplatform.”

Esther Burger

HRD Manager en winnaar L&D Innovation award, T-Mobile

T

Blended learning, e-learning, learning bites of volle MBA’s en alles ertussenin. Iedere leervorm is aanwezig op Go, net als de interne academie van jouw organisatie.

h

Wij willen dat iedereen zijn volledige potentieel bereikt. Leeradviseurs van Springest helpen medewerkers knopen door te hakken en hun volgende stap te ontdekken. 

Supplier management, de cursusadministratie en facturatie.Terwijl je medewerkers bezig zijn met hun ontwikkeling, regelt Go alles in de achtergrond.

״Flexibel, snel schakelend en vernieuwend. Springest Go is de toekomst van Learning & Development Management. De investering verdient zichzelf ruimschoots terug.”

“We hadden sinds 2007 ervaring met een opleidingsmakelaar. Aan het einde van het contract zijn wij op zoek gegaan naar een andere partner. Dit werd ingegeven door een matige user-experience en hoge (vaste) kosten. Springest sprong direct in het oog door innovatie, toepasbaarheid, ‘pay per booking’ en de vergelijkingsmogelijkheid.”

René Castelijns

Sr. Opleidingsadviseur, Aegon

Inbegrepen feature & service modules

Analytics

Met het Management dashboard krijg je direct inzicht in het zoek-, boek- en leesgedrag van jouw medewerkers.

Zo maak je datagedreven besluiten.

Meer

Leeradvies

De leeradviseurs van Springest helpen uw medewerkers met het vinden van een passend leerproduct. Vragen over leerproducten, inschrijvingen of andere mogelijkheden handelen zij telefonisch af.

 

Meer

User-first design

Duurzame inzetbaarheid stimuleren gaat moeizaam met barrières. Go heeft de basis van Springest.nl – zoeken, boeken en vergelijken op de gebruiksvriendelijkste manier.

 

Meer

Cursus administratie

Go neemt de back-end hoofdpijn uit handen. Wij automatiseren de cursusadministratie, jij gaat verder met het strategisch doorvoeren van verandering.

Meer

PE-registratie

Ook voor permanente educatie heeft Springest Go een handige functionaliteit; de PE-punten tool. Hiermee kunnen medewerkers automatisch (via inschrijvingen) en handmatig PE-punten bijhouden.

Springest maakt de volledige administratie van PE-punten eenvoudig en inzichtelijk.

Meer

Goedkeurings flows

Springest Go richt een optionele goedkeuring gemakkelijk in. Managers, HR of zelfs de directie kunnen zo ieder leerproduct individueel keuren.

Meer

Complete leercatalogus

Springest Go heeft meer dan 200.000 leerproducten wereldwijd. Iedere vorm van leren is aanwezig: van e-learning naar blended learning. Van klassikaal leren tot korte instructievideo’s. Zelfs wanneer een leerproduct niet op Go staat, regelt Springest de inschrijving.

Meer

Incompany en maatwerk

We helpen met het organiseren van groepstrainingen of maatwerk door de match tussen aanbieder en leerwens te verzorgen. Doe de aanvraag, ontvang drie offertes en maak een keuze. Wij regelen de rest.

 

Meer

Social Learning

Hoe goed is een leerproduct écht? Medewerkers delen ervaringen als ze klaar zijn. De rangschikking in zoekresultaten beloont de beste producten met een hogere plaats. Met Learning Moments leggen medewerkers ‘on-the-job’ learning vast. Door Artificial Intelligence matcht Go leerproducten aan Springest profielen.

Meer

Leveranciers management

Wij voegen nieuwe leveranciers toe en regelen alle kortingsafspraken. We ook voor up-to-date opleidingsdata.

 

Meer

Optionele modules
Facturatie

Go kan de hele facturatie van leerproducten uit handen nemen. Ontvang één maandelijkse verzamelfactuur in plaats van losse facturen.

Meer

Gepersonaliseerd leren

Verschillende functies, verschillende benodigdheden. We personaliseren het aanbod het platform voor verschillende groepen medewerkers in jouw organisatie.

 

L&D Consultatie

Hoe vorm je een visie op leren? Wat werkt in jouw organisatie en wat willen medewerkers zelf? Hoe sluit dit aan op de bedrijfsmissie? De Learning Platform Consultants van Springest helpen je verder met deze vragen en meer.

Meer

Organisatie budget

Veel organisaties maken jaarlijks een vast bedrag vrij om dit later in individuele leerbudgetten te verdelen. Bespaar tijd en laat Go dit overnemen.

Meer

License to Operate (LTO)

Go matcht benodigde certificaten aan leerproducten en zorgt ervoor dat uw medewerkers compliant zijn.

Meer

Managed Training Services

Het vinden van een geschikte groepstraining, het boeken van een ruimte, het verzorgen van een lunch – wij ontzorgen jouw organisatie. Alleen het leren zelf blijft over.

 

Meer

Gedeelde betalingen

Leerproducten zijn vaak budgetgebonden. Komt een medewerker tekort aan budget? Dan is compensatie mogelijk uit het afdelingsbudget, vakantie-uren of salaris.

 

Meer

Integraties

LMS-systemen zijn krachtig, maar inhoud ontbreekt. Verbind leren met functioneren door Go te koppelen aan je LMS.

Meer

Preferred Suppliers

200.000 leerproducten van iedereen, 200 van Preferred Suppliers of een combinatie hiervan. Met de Preferred Supplier module beheer je exact welke leerproducten op jouw platform verschijnen en het kortingspercentage.

 

Meer

Leerbudget

Medewerkers kunnen hun leerbudget zien en beheren in hun profiel. Opsparen van het  leerbudget is mogelijk, bijvoorbeeld als dit jaarlijks vernieuwt.

 

Meer

Go brengt voordelen voor de hele organisatie

HR

Wendbaar worden. Human Capital ontwikkelen. Werknemers behouden. Voor HR drie uitdagingen om duurzame inzetbaarheid te stimuleren. Springest Go maakt voortgang hierin meetbaar. Medewerkers gaan zelfstandig aan de slag, Go regelt de details – jij stuurt strategische veranderingen aan.

Procurement

Prijsafspraken, Preferred Supplier contracten opstellen en betalingen regelen. In grote organisaties is het een uitdaging om aan ieders leerwensenwensen te voldoen. Go neemt dit uit handen en biedt korting over het volledige aanbod van leerproducten.

Medewerkers

Of het nu gaat om het behouden van een baan of klaar te zijn voor iets nieuws – doorleren ontkomt niemand meer aan. Go verwijdert barrières naar het leren en laat medewerkers zelf zoeken en boeken. Inspiratie tekort? Dan helpen onze leeradviseurs en onze Social Learning features om de volgende stap duidelijk te maken.

Management

Samen met de medewerker in gesprek over ontwikkeling is belangrijk voor goede resultaten en ‘team fit’. Go maakt de stap naar leren makkelijker door moeilijke processen te automatiseren en een overzichtelijk aanbod te presenteren.

Het laatste nieuws

HRD Trends 2018: 4.000 werkenden aan het woord

HRD Trends 2018 4.000 werkenden aan het woord 11 APRIL, 2018L&DOnderzoeksbureau NIDAP heeft, in samenwerking met Springest, meer dan 4.000 werkenden in Nederland ondervraagd over hun persoonlijke ontwikkeling. Het gemiddelde jaarlijkse leerbudget is 950 euro. Meer dan...

Lees meer

Wat is Artificial Intelligence en wat kan HR ermee?

Wat is Artificial Intelligence en wat kan mijn lerende organisatie ermee?5 SEPTEMBER, 2017L&DTALENT MANAGEMENTArtificial Intelligence (A.I) wekt al snel de associatie op met Skynet, de Terminator en robots die mensen vervangen. Het onderwerp zelf is te complex om...

Lees meer

Whitepapers

Aanbieders

Gedeelde ervaringen

Leerproducten

Duurzame inzetbaarheid zonder moeilijke processen

Go maakt persoonlijke ontwikkeling toegankelijk.
Meer leren?