Het leerplatform van de toekomst

“De investering in Springest Go bespaart 15% op al onze jaarlijkse uitgaven omtrent leren.”

Arjan de Bruijn, Manager Academy – Stork

Springest Go prijzen

In een veranderlijke markt is wendbaarheid noodzakelijk.
Kies de Springest Go die het beste bij je organisatie past en neem direct contact op.

w

Ik wil een basisoplossing

Een standaard Springest Go leerplatform is al beschikbaar vanaf €10.000,- jaarlijkse kosten, met een éénmalige set-up fee van €10.000,-. Wij vragen geen individuele licentiekosten.

 

Contact opnemen

w

Ik wil een uitgebreide oplossing

Meer ontzorging nodig dan alleen een leerplatform? Wij nemen de facturatie, cursusadministratie en het supplier management over. L&D en Procurement richten zich op strategie – wij op de details

 

Contact opnemen

w

Ik wil een totaaloplossing

Wij ontzorgen L&D volledig en bieden een oplossing met leerproducten en vitaliteit. We automatiseren de cursusadminstratie. We nemen de facturatie op ons. We handelen het Supplier Management af en we regelen alles om het leren heen.

 

Contact opnemen

Neem onze mooie woorden niet voor lief

Dit zeggen onze klanten:

“T-Mobile wil de ‘Challenger’ in de markt zijn, ook als werkgever. Om dit te bereiken hebben we medewerkers nodig die dit ook willen. Nieuwsgierige mensen die openstaan voor nieuwe ideeën, voor elkaar en voor zichzelf. Bij het vormen van een leercultuur past niemand in een hokje. Leren is persoonlijk. Springest Go biedt onze medewerkers de mogelijkheid om zelf een keuze te maken. Ze weten zelf heel goed wat ze kunnen en willen leren. In deze snel veranderende markt leer je continu. Niet alleen in een klaslokaal, maar ook door ‘coaching on the job’ en door gewoon te doen.”

“Om dit te faciliteren hebben we gekozen voor het Springest Go Leerplatform.”

Esther Burger

HRD Manager en winnaar L&D Innovation award, T-Mobile

“In plaats van 5.000-10.000 losse facturen krijgen we er nu 100 per jaar. We lopen minder opleidingssubsidies mis. Ook sluiten we meer studieovereenkomsten. In meer directe termen krijgen we nu korting over alle opleidingen, zonder de grootte of kwaliteit van het aanbod te beperken.”

“Door Springest Go besparen we nu 15% op op alle kosten omtrent het leren.”

Arjan de Bruijn

Manager Academy, Stork

“We hebben nu een bijna oneindig aanbod aan opleidingen, zonder dat wij honderden facturen moeten verwerken of moeten onderhandelen over korting. Dit maakt ons leven gigantisch veel simpeler en bespaart ons twee-tot-drie FTE op jaarbasis.“

“Mobiliteitstrajecten zijn complex – met Springest Go is dit eenvoudig gemaakt. Ik ben trots dat wij onze medewerkers met respect ondersteunen en inzetbaar houden.

Stefaan Stroo

HR Project Manager, ING België

Meer leren?

Wil je meer weten over Springest Go? Laat een bericht achter.