HRD Trends 2017

● Wat voor effect heeft het persoonlijk leerbudget op de wil om te leren?
● Hoe houden medewerkers ontwikkelingen in hun vakgebied het liefste bij?
● Hoeveel macht heeft een manager bij het vinden van een passende opleiding voor een medewerker? Welke rol speelt de HR(D) afdeling daarin?

Dit is slechts een greep uit de beantwoorde vragen van het grootste HRD-trendonderzoek van Nederland. Om te ontdekken hoe organisaties nu echt leren zijn er bijna 4.000 medewerkers ondervraagd. Dit is hét HRD Trends 2017 rapport. Laat uw gegevens achter en u kunt het rapport direct gratis downloaden.

In samenwerking met met onderzoeksbureau NIDAP doet Springest een jaarlijks terugkerend HRD Trends onderzoek. Wegens het vele aantal respondenten zijn de resultaten dit jaar uitgesplitst naar sector. Dit is het gecombineerde onderzoeksrapport, waar bijna 4000 ondervraagden een representatief beeld van duurzame inzetbaarheid hebben gegeven. Flexibele inzetbaarheid is nu een ‘must’. Hoe ervaren medewerkers dit? Wat is de staat van een leven lang leren in Nederland?

Door onderstaand formulier in te vullen en op ‘Downloaden’ te drukken geeft u toestemming voor de mogelijkheid om benaderd te worden over Springest Go. Hier leest u meer over de manier waarop Springest met data omgaat.

Share This