Security & Privacy

Springest Go is een bron van data voor lerende organisaties.
Security heeft de hoogste prioriteit bij Springest Go platformen. Als bron van data voor lerende organisaties gaan we om met de belangrijkste persoonsgegevens. Daarbij hoort de belangrijkste security. Iets dat we niet alleen zeggen, maar ook doen. 

Springest is ISO 27001 gecertificeerd.

“Ik ben onder de indruk van de manier waarop Springest met informatieveiligheid omgaat. De policies zijn up-to-date, helder en compleet. Vragen werden tijdig en duidelijk beantwoord, hetgeen vertrouwen schept in de veiligheid van ons leerplatform. Mooi om te zien dat een jong bedrijf hier zo serieus mee bezig is.”

Henk Groenink

Information Security Officer, Holland Casino

Z

Duidelijkheid

Wanneer een medewerker op Springest Go gegevens achterlaat, zoals bijvoorbeeld het geval bij het publiceren van een ervaring, wordt dit vooraf
duidelijk aangegeven.

Verwerkingsovereenkomsten

Partijen die data met elkaar delen moeten een vewerkersovereenkomst tekenen. Daarin worden afspraken gemaakt over de beveiliging van de gegevens, de duur van de verwerkingen en het verwijderen van de gegevens aan het einde
van de opdracht.

h

Transparantie

Op alle persoons- en bedrijfsgegevens die voor Springest Go nodig zijn, zijn strenge privacy-voorwaarden van toepassing. Springest verzamelt een minimum aan data, op basis van een heldere grondslag, met een strikt omschreven doelomschrijving. Daarover communiceren wij helder en transparant. Er zal zonder expliciete toestemming van de gebruiker nooit zomaar data gedeeld worden met derden.

Amazon Web Services (AWS)

De servers van Springest worden gehost door Amazon met datacenters in Frankfurt en Dublin, en voldoen volledig aan alle EU privacy wetgeving. 

Bekijk server-security informatie en de kracht van het Amazon Infrastructure Team

Veilig inloggen

Inloggen op Springest Go verloopt via Single-Sign On (SSO), of met losse login – afhankelijk van de voorkeur van uw organisaties. Bij een losse login is een password policy van toepassing waarop het wachtwoord aan complexiteitseisen moet voldoen. 

2-factor authenticatie is ook mogelijk.

Penetration Tests

 Onafhankelijke derde partijen voeren regelmatig pen-testen uit namens klanten. We hebben ze allemaal doorstaan.

}

Toekomstbestending

 Vanaf mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking, ter vervanging van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Springest neemt alle maatregelen die nodig zijn om te voldoen aan de striktere eisen die binnenkort gelden. Zo actualiseren wij al onze verwerkersovereenkomsten, houden wij een register bij van de door ons verwerkte persoonsgegevens, en verwerken wij alleen data op basis van een heldere grondslag, voor duidelijk omschreven doelen, en voor een beperkte periode. Transparantie naar de betrokkenen staat hierbij centraal. Een privacy officer is benoemd om alles in juiste banen te leiden.

~

SSL-encryptie

Springest Go werkt volledig en alleen via SSL. Browse alle leerproducten in
een beveiligde omgeving.

Door SSL is Go toekomstbestendig voor het nieuwe HTTP/2 standaard, waardoor veiligheid en snelheid hand in hand gaan.

~

Bestanden delen via de Admin

E-mails zijn te onderscheppen, over bestandsdeelservices heb je geen controle. Met de File Share feature van Springest Go deelt jouw organisatie bestanden met Springest – zonder veiligheidsrisico’s. 

Een veilig leerplatform

Springest Go voldoet aan de strengste security-eisen. Ook een lerende organisatie worden in een veilige omgeving?