Social Learning

Ontwikkeling gaat steeds sneller. De wereld, uw organisatie en uw medewerkers hebben steeds meer behoefte aan de juiste kennis op het juiste moment (zie webinar bij Harvard Business Review). Daarom is het belangrijk dat leren sociaal wordt: medewerkers inspireren en leren elkaar om sneller de relevante kennis en vaardigheden op te doen.

Ervaringen van collega's

Springest heeft meer dan 68.000 ervaringen van oud deelnemers. De gemiddelde opleiderscore geeft een snel beeld van de kwaliteit. Maar het wordt pas echt interessant als je collega’s bij elke training de ervaringen van anderen kunnen lezen. De ervaringsbeschrijving geeft echt context over wat is geleerd.

Echt sociaal wordt het doordat de helft van de mensen bij hun ervaring ook hun LinkedIn profiel koppelen. Zie dus direct wie de training heeft gedaan, en of je die persoon in je netwerk hebt. Is het een collega? Neem meteen contact op en leer van elkaar.

Suggesties via netwerk

Behoefte aan inspiratie? Vraag het je netwerk via Springest Discover. Via je Linkedin profiel, of dat van de werkgever, krijg je leersuggesties op basis van functietitel, vaardigheden en de rest van
je netwerk.

Zo is de eerste stap om te leren makkelijk gemaakt. In de toekomst kunnen meer databronnen gebruikt worden om de Discover suggesties nog beter te maken.

Leerlijsten delen

Met leerlijstjes kun je gemakkelijk een selectie van opleidingen delen met een vriend of collega. Handig voor het inwerken van een nieuwe collega, of om samen met je manager een keuze te maken uit een aantal trainingen.

Om de lijstjes in te zien, moet je inloggen op je Mijn Springest profiel. Dit kan snel en simpel met je Linkedin profiel, of via Single Sign On op basis van een bestaand personeelssysteem.

Springest Communities

Met Springest Communities kunnen mensen elkaar vinden (binnen of buiten de organisatie) die hetzelfde hebben geleerd of willen leren.
Bekijk hun ervaringen, of neem contact op om een vraag te stellen.

Eén centraal leerplatform

Springest Go is gemaakt om een Leven Lang Leren te normaliseren.
Laat leren ook viraal gaan in jouw organisatie.

Neem contact op